Het Festival

In Retraite Festival

In Retraite Festival is het meest intieme meerdaagse festival van Nederland waar de allergrootste talenten hun kunsten vertonen. Kom helemaal tot jezelf in een weekend vol connectie met anderen en kom aarden in een surreëel mooie omgeving voor muziek, energie en historie. 

DAG

Overdag hangt er een bijzonder ontspannen sfeer door de afwisseling van de beste ambient, disco, (deep)house en melodische techno, het ontwakende spirituele programma, de (soms bizarre) activiteiten en optredens van artiesten en kunstenaars en laat je verrassen in het betoverende verdwaal-bos.

NACHT

Rond 23.00u gaat de dag langzaam over in de nacht. In een bonte stoet betreden we de industriële locatie waar je tot in de late uurtjes je hoofd er af kan dansen. De 24-uurs bar bij de foodarea is altijd open. Dus wees gerust, je kunt altijd ergens terecht.

Eten en Drinken

Elk jaar presenteren we een ruime variatie aan foodtrucks. Denk hierbij aan Vegan, Aziatisch, Italiaans maar natuurlijk ook biologische patat of een sappige burger. De 24h bar is altijd open!

Overnachten

Natuurlijk blijf je gezellig slapen! Dit kan in je eigen tent op de festivalcamping (inbegrepen bij je entree). Wil je liever in een vooropgezette KarTent of in je eigen camper of caravan slapen? Ook dat kan, boek dit dan los bij (zie meer info bij tickets).

Eenmaal op de camping aangekomen mag je zelf een plekje uitkiezen voor je tent. De KarTenten en camperplekken hebben een vaste locatie. Het meenemen van en gebruik van eigen geluid is toegestaan tot 23.00u.

LET OP, Campingbranders en BBQ’s zijn niet toegestaan, dit vanwege brandgevaar. Eigen eten meenemen mag mits het niet verpakt is in glas! Het opwarmen en bereiden van eten is niet mogelijk, wij adviseren dan ook om niet-bederfelijk voedsel mee te nemen. Denk hierbij aan; peulvruchten, noten, (gedroogd) fruit, zoutjes, crackers etc. Omdat het festivalterrein geïntegreerd is met de camping is eigen drank niet toegestaan. Gelukkig zijn de barren en de foodcourt 24H open. 

Aankomst camping: met je weekendtickets kun je op elk moment aankomen en je tent opzetten

NIEUW

Nieuw dit jaar zijn groepscampingplekken. Hiermee zijn jij en je vrienden verzekerd van een ruime campingplek van 10×10 meter en natuurlijk fixen we ook een partytent + picknicktafel.