Info

Info

TICKETS

Welke soorten tickets zijn er?

Entree: weekend, vrijdag-, zaterdag- en zondagtickets.

Met een weekendticket + dagticket mag je op de camping verblijven. Dagticktes zijn geldig van 12-12u de volgende dag.

Parkeren vrijdag, zaterdag, zondag en weekend.

Verder kun je een kartent bijkopen, zijn er groepstickets en kun je ook met je camper of caravan naar In -Retraite komen.

Hoe zit het precies met een weekendticket?

Weekend tickets koop je vanaf €119,-.

Weekend tickets zijn geldig van donderdag 18.00u tot maandag 12.00u.

Inclusief campingplek (bring your own tent).

Hoe zit het precies met de dagtickets?

Een dagticket koop je vanaf €39,-

Ze zijn geldig van de dag van aankomst 12.00u tot de volgende dag 12.00 uur, waarbij je 1 nacht kunt blijven slapen op de camping. Wel zo leuk en veilig toch!

Is er ook deurverkoop?

De afgelopen edities van In Retraite waren op voorhand uitverkocht, de kans op deurverkoop is minimaal!

Zijn er ook groepstickets?

Ja zeker, kijk bij vriendengroepen voor de mogelijkheden.

TENTEN & CAMPEREN

Kan ik een tent bijboeken?

Heb je geen zin om je sjouwen? We zetten een kartent voor je klaar (https://kartent.com/). Deze zijn te verkrijgen in de volgende soorten:

Kartent Casco 2p, alleen een kartent, zonder toegangsticket (€80,- per tent)

Kartent Super 2p, een tent, luchtbed voor 2 personen en 2 slaapzakken, zonder toegangsticket (€155,- per tent)

Kan ik met de camper of caravan komen?

Het is mogelijk om met je eigen camper of caravan naar het festival te komen. Hiervoor dien je een apart ticket (€170,- exclusief entree) te kopen. Campers en caravans staan op een apart veld.

Meer info:

Er zijn plaatsen beschikbaar van 5×7,5m zonder stroom. Is je voertuig groter dan 7,5m dan heb je twee campertickets nodig. Op deze plek geldt; geen open vuur of verhitters te gebruiken en eigen drank meenemen is niet toegestaan. Ook mogen er geen auto’s of extra tenten naast de camper staan. Aankomst van campers is strikt behouden op donderdag tussen 18.00 en 20.00u en vertrek niet eerder dan maandag 12.00u i.v.m. veiligheid op het terrein.

VRIENDENGROEPEN

Krijg ik groepskorting?

Trommel al je vrienden op en krijg korting op je ticket. Hoe meer friends, hoe goedkoper je entreebewijs. Je kunt groepstickets aanschaffen in bundels van 5 en 10.

Groepstickets voor 5 personen = €5,- korting per kaart

Groepstickets voor 1o personen = €10,- korting per kaart

Kunnen we ook met zn allen op 1 plek staan op de camping?

Dat ligt natuurlijk aan je eigen opbouwskills 😉

Voor iedereen die gegarandeerd samen op één plek wil staan, hebben we dit jaar groepscampingplekken. Boek een groepscampingplek van 10 x 10 meter, wij zetten een picknicktafel voor 12 personen en een partytent van 4,5 x 3 meter voor je neer. Je mag zoveel eigen tenten plaatsen als je zelf wilt, zolang je maar binnen de aangegeven afmetingen blijft. In praktijk passen er zo’n 8 tweepersoonstentjes op een groepscampingplek. Neem wel allemaal een eigen tent mee.  

Let op: Dit ticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een In Retraite festivalticket.

Groepscampingplek kost €500,-

VOOR

Oude tickets

Alle aangeschafte tickets van voorgaande edities blijven geldig voor In Retraite 2022. Print deze en neem mee naar In Retraite 2022. Kun je niet, dan kun je alsnog je ticket verkopen. We zijn ontzettend dankbaar voor jullie vertrouwen.

Rijden er ook bussen naar Scheemda?

Helaas zijn de bussen vanwege te weinig animo geannuleerd. Maar goed nieuws, iedereen kan blijven slapen. Ook de dagtickets zijn inclusief kamperen, uiteraard wel even je eigen tentje meenemen.

Hoe laat mag ik het terrein op?

Iedereen is welkom op donderdagavond tussen 18.00u en 23.00u. Het terrein is alle andere dagen geopend van 12.00u tot 23.00u. Dus je mag zelf bepalen wanneer je aankomt.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimum leeftijd om toegang te krijgen tot het festival is 18 jaar.

Biedt een toegangsticket altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van de camping?

De weekend- en zondagtickets hebben toegang tot de camping. De weekenders van donderdagavond t/m maandag 12.00u ’s middags. En met een zondag ticket heb je toegang vanaf zondag 12.00 ’s middags t/m maandag 12.00u ’s middags.

Voor het zaterdagticket geldt alleen toegang tot het festival van 12.00 tot 23.00u.

Mag je zelf eten en drinken meenemen?

Het meenemen van drinken, alcoholisch of non-alcoholisch is niet toegestaan, dat komt omdat het festivalterrein en de camping met elkaar geïntegreerd zijn (geen aparte poort/ingang naar festivalterrein). Eigen eten meenemen mag mits het niet verpakt is in glas! Het opwarmen en bereiden van eten is niet mogelijk, wij adviseren dan ook om niet-bederfelijk voedsel mee te nemen. Denk hierbij aan; peulvruchten, noten, (gedroogd) fruit, zoutjes, crackers etc. Barren (drinks) zijn 24H open.

Welke voorwerpen zijn niet toegestaan?

Camping branders, drugs, paraplu’s, huisdieren, slag-, steek- of vuurwapens en overige gevaarlijke voorwerpen.

TIJDENS

Zijn de barren 24H open?

Alleen drank is 24 uur open

Is het mogelijk om tussentijds het terrein te verlaten?

Ja hoor, je kunt het terrein op en af.

Mag je met je camper op de gewone camping of groepscamping staan?

De campers staan op een apart terrein.

Kun je pinnen?

We betalen niet meer met munten op In Retraite. Er zijn twee manieren om te betalen:

1. Met je telefoon of pinpas direct bij de barren.

2. Cash. Bij de kassa ontvang je een bandje met hierop het bedrag waarmee je contant geld hebt opgewaardeerd. Met het bandje betaal je contactloos bij de barren.

Kun je met cash betalen?

Ja, het is mogelijk om met cash geld je digitale bandje op te waarderen. Hiermee betaal je heel eenvoudig contactloos aan de barren. Je ontvangt dit bandje bij de kassa en opwaarderen kun je iedere dag doen bij de kassa aan de achterzijde van het gebouw.

Zijn er kluisjes?

Die zijn uiteraard aanwezig!

Moet je betalen voor toiletten/douches?

De toiletten en douches zijn gratis!

Kan ik sigaretten kopen?

Sigaretten zijn (beperkt) verkrijgbaar, zorg dat je zelf voldoende meeneemt!

Moet ik mijn toegangsbandje altijd om?

Yes, die moet toonbaar zijn op verzoek van ons personeel;

– Na één overtreding krijg je een waarschuwing en een aantekening op je bandje.

– Bij een tweede overtreding wordt je bandje ingenomen en dragen we je over aan de autoriteiten en/of verzoeken we je vriendelijk het terrein te verlaten.

LOCATIE

Rijksmonument De Toekomst

Onze nieuwe locatie ‘De Toekomst’ staat in Scheemda, vlakbij Groningen. De voormalige strokartonfabriek stamt uit 1910 en is terecht beschermd als rijksmonument. Omgeven door 25 Hectare festivalterrein waarvan de helft een (verdwaal)bos de ideale locatie om onze droom voort te zetten.

Klooster Roepaen

Klooster Roepaen is verkocht en wordt helaas verbouwd tot appartementencomplex voor senioren.

NA

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Het kan uiteraard gebeuren dat je iets verliest tijdens het festival. Neem dan z.s.m. contact op met de organisatie en/of laat je gegevens achter via info@in-retraite.nl o.v.v. gevonden voorwerpen.

COVID-19

Corona richtlijnen

Met betrekking tot Corona volgen we de richtlijnen van de overheid & de verstrekte vergunningen.

Vind je het leuk om achter de schermen mee te werken? Dan is dit je kans! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag hard werken. Interesse? Stuur ons een email met korte bio naar info@in-retraite.nl en wij nemen contact met je op.

Hoe kom ik er?

Adres voor navigatie De Toekomst

Scheemdermeersterweg 37 Scheemda

AUTO EN PARKEREN

Vanuit de Randstad ben je binnen 1,5 – 2 uur in Scheemda. Voor een weekend parkeren heb je een parkeerkaart nodig. Deze is te bestellen via de ticketpagina. Dit kan voorafgaande aan het event en er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. De parkeerplaatsen grenzen aan het hoofdgebouw.

GEORGANISEERDE BUSREIS

*vanwege te weinig animo rijden er geen bussen*

De mensen die een busticket hebben gekocht krijgen hun geld teruggestort door ElevenTravel. Om die reden hebben we besloten dat iedereen kan blijven slapen. Dus heb je een dagticket gekocht, neem je tent mee! Wel zo gezellig en veilig.

OPENBAAR VERVOER

Met de trein reis je eerst naar station Groningen C.S. Vanaf daar pak je trein naar Scheemda. Vanaf station Scheemda is het ongeveer 2,4km tot de locatie. Je kunt hiervoor voor een deel nog bus 119 nemen.

FIETSEN, BROMMERS EN MOTOREN

Ook zij volgen de parkeerborden en kunnen parkeren vlak voor de hoofdingang van het festival.

Do’s and Dont’s

Dit is een festival voor genodigden. Je bent uitgenodigd als gast op een bijzondere plek. Uit respect willen we graag een aantal regels en wetten afspreken. En zoals iedereen weet kan dit feest pas goed gaan, als we ons aan deze regels houden. De aanwijzingen van de service- en security medewerkers dienen ten allen tijde opgevolgd te worden. Het betreden van het terrein geschiedt op eigen risico en betreden van het festival betekent dat je deze huisregels accepteert. Ook parkeren is op eigen risico.

DO’S

✓ Wees galant, geduldig en help de minder valide medemens.
✓ Houdt de sfeer ontspannen en gezellig.
✓ Wij willen allemaal een schoon festival, deponeer afval en sigarettenpeuken in de daarvoor bestemde bakken.

Dont’s

In Retraite aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, schade en/of diefstal van of aan uw goederen. Tevens aanvaard In Retraite geen aansprakelijkheid voor het ontstaan van schade of letsel aan uzelf of medebezoekers. Als we ons aan de huisregels houden, is en blijft het een prettig festival om te vertoeven. Wanneer je besluit om je niet aan deze huisregels te houden, zijn wij genoodzaakt je van het terrein te verwijderen of zaken in beslag te nemen.

Discrimineren, schelden, veroordelen, uitdagen van andere bezoekers, vechten, vuur maken, klimmen in bomen of objecten, commerciële verkoop, verkoop eten en drinken, wildplassen, flyers of samples uitdelen, stelen, vandalisme, drugs gebruiken of verkopen, toegang verschaffen tot niet-publieke gebieden en het plegen van overige strafbare feiten.

Wij hanteren een zero-tolerance-beleid omtrent soft en harddrugs.