Tickets

Tickets

Soorten tickets In Retraite Festival 2022

Festivaltickets

Op hoofdlijnen zijn er drie soorten tickets; weekend, vrijdag, zaterdag- en zondagtickets.

 

Weekend tickets (do-ma, inclusief camping) vanaf €119,-

Weekend tickets zijn geldig van donderdag 18.00u tot maandag 12.00u.

Inclusief campingplek (bring your own tent). 

 

Vrijdag en zaterdag vanaf €39,-

De vrijdag- en zaterdagtickets zijn geldig vanaf 12.00u tot je de volgende dag waarbij je 1 nacht mag blijven slapen. Omdat er geen pendelbussen meer rijden en omdat de veiligheid van onze bezoekers voorop staat mag iedereen met een dagticket een nacht op de camping blijven.

 

Zondag vanaf €39,-

De zondagtickets zijn geldig van zondag 12.00u tot maandag 12.00 waarbij je 1 nacht kunt blijven slapen op de camping. Wel zo leuk en veilig toch!

 

Voor vriendengroepen

Groepstickets met korting

Trommel al je vrienden op en krijg korting op je ticket. Hoe meer friends, hoe goedkoper je entreebewijs. Je kunt groepstickets aanschaffen in bundels van 5 en 10.

Groepstickets voor 5 personen = €5,- korting per kaart

Groepstickets voor 1o personen = €10,- korting per kaart

 

Groepscampingplek

De groepsaccommodaties zijn voor Retraiters die gegarandeerd samen op één plek willen staan. Neem wel allemaal een eigen tent mee.  Boek een Groepscampingplek van 10 x 10 meter met een picknicktafel voor 12 personen en een partytent van 4,5 x 3 meter. Je mag zoveel eigen tenten plaatsen als je zelf wilt, zolang je maar binnen de aangegeven afmetingen blijft. In praktijk passen er zo’n 8 tweepersoonstentjes op een groepscampingplek.

Let op: Dit ticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een In Retraite festivalticket.

Groepscampingplek kost €500,-

 

Parkeertickets

Voor je auto koop je een Weekend (vanaf €25,-) of Dag parkeerticket (€15,-)

Regel het vooraf want parkeren op locatie is €30,-👍🏻

 

Kartent

De kartenten zijn te verkrijgen in de volgende soorten:

Kartent Casco 2p, alleen een kartent, zonder toegangsticket (€80,- per tent)

Kartent Super 2p, een tent, luchtbed voor 2 personen en 2 slaapzakken, zonder toegangsticket (€155,- per tent)

Camper of Caravan

Het is mogelijk om met je eigen camper of caravan naar het festival te komen. Hiervoor dien je een apart ticket (€170,- exclusief entree) te kopen. Campers en caravans staan op een apart veld.

 

Er zijn plaatsen beschikbaar van 5×7,5m inclusief of exclusief een stroompunt van 230V. (update; i.v.m. te weinig aanvragen voor stroom zijn er dit jaar geen stroompunten op de camperplekken). Is je voertuig groter dan 7,5m dan heb je twee campertickets nodig. Op deze plek geldt; geen open vuur of verhitters te gebruiken en eigen drank meenemen is niet toegestaan. Ook mogen er geen auto’s of extra tenten naast de camper staan. Aankomst van campers is strikt behouden op donderdag tussen 16.00 en 20.00u en vertrek niet eerder dan maandag 12.00u i.v.m. veiligheid op het terrein.

P.S. Alle aangeschafte tickets van voorgaande edities blijven geldig voor In Retraite 2022.

Kun je niet, dan kun je alsnog je ticket verkopen. We zijn ontzettend dankbaar voor jullie vertrouwen en kunnen niet wachten om jullie weer terug te zien dit jaar! ❤️